Onze hoogwaardige dienstverlening bestaat onder meer uit:

Reguliere schoonmaak
Wij voeren dagelijks het schoonmaakonderhoud van diverse kantoren, bedrijven, woningen, paramedische praktijken en appartementencomplexen uit. Laat ons u deze dagelijkse last uit handen nemen.

Sanitaire voorzieningen / matten / bedrijfskleding
Voor de levering van sanitaire artikelen, werken wij samen met Intitial Hokatex. Door deze samenwerking kunnen wij u de beste producten aanbieden tegen een gunstige prijs. Initial Hokatex staat voor absolute topkwaliteit op het gebied van sanitaire hygiëne. Wij leveren o.a. schoon loopmatten, handdoekautomaten, toilet rolautomaten, geurverstuivers, zeep dispensers, hand droogsystemen en bedrijfskleding. U hoeft niet te investeren, want u huurt de apparaten. De prijzen zijn inclusief levering van de producten, service en onderhoud, alsmede gratis reparatie en vervanging. Vanwege het servicecontract heeft u nooit onverwachte kosten.

Heeft u reeds eigen voorzieningen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij leveren de navullingen voor alle bekende merken zoals: Lotus, Tork en Kimberly-Clark.

Schoonmaken is een vak. Daarover is consensus. Het is ook mensenwerk. Daarom streven wij naar een optimaal en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers.

Dit begint al bij de offerte. Graag maken wij met u een geheel vrijblijvende afspraak, bijvoorkeur op de schoon te maken locatie, zodat wij in een persoonlijk gesprek met u kennis kunnen maken en waarin wij uw wensen ten aanzien van het schoonmaakonderhoud en de frequentie hiervan kunnen bespreken.

Aan de hand van uw wensen en onze opname van de locatie, zetten wij het een en ander op een rijtje in een offerte, gekoppeld aan een werkschema.

Enige tijd nadat de werkzaamheden zijn begonnen nodigen wij u uit voor een kort evaluatiegesprek waarin u kunt aangeven of de uitgevoerde werkzaamheden overeenkomen met uw verwachtingen en u eventueel nadere wensen kenbaar kunt maken. Tevens kunt u te allen tijde communiceren met de schoonmaker, mochten de werkzaamheden na kantoortijd uitgevoerd worden, door middel van het logboek. Hierover zullen wij u in het kennismakingsgesprek meer vertellen.

Wij nemen de veiligheid van uw bedrijf of woning zeer serieus en zullen met met u uw huisregels, afsluitprocedure en eventuele alarminstallatie doornemen.

Graag maken wij met u een geheel vrijblijvende afspraak om gezamenlijk uw schoonmaakbehoeften te inventariseren.