A & A is gespecialiseerd in het onderhoud en de reiniging van diverse soorten vloeren. Wij van A & A hebben voor het onderhoud en het periodiek herstel de modernste machines en materialen tot onze beschikking. Tevens hebben wij speciaal opgeleid personeel in dienst dat deze werkzaamheden vakkundig kan uitvoeren.

Wij opereren in Gelderland en onze werktijden worden in overleg met u bepaald. Om uw vloeren in topconditie te houden, voorzien wij u, na het reinigen van uw vloeren altijd van een passend onderhoudsadvies Onze schoonmaak diensten zijn onder te verdelen in twee categorieën namelijk dagelijks schoonmaak onderhoud en periodiek schoonmaak onderhoud.

Bij dagelijks schoonmaak onderhoud kunt u denken aan het schoonmaken van kantoorpanden, scholen en ook aan sportcomplexen.

Het belangrijkste hierbij is dat er continuïteit is.

We willen hierbij een schone omgeving creëren, waarbij optimaal gewerkt en geleerd kan worden.

Bij het periodiek schoonmaak onderhoud moet u denken aan alle schoonmaak diensten die naast de dagelijkse schoonmaak werkzaamheden plaatsvinden.
Bijvoorbeeld de schoonmaak van openbare ruimtes zoals trappenhuizen, het schoonmaken van parkeergarages, maar ook het reinigen van harde vloeren.

Ook kunt u denken aan het schoonmaken van huizen/panden die verbouwd zijn of nieuw gebouwd zijn. Deze leveren we op zodat de nieuwe eigenaren op het gebied van de schoonmaak geen zorgen hebben.

Elke dag werken onze werknemers eraan om deze werkzaamheden om te zetten in resultaat.